Previous
Next

Wij geloven dat gezond eten makkelijk te krijgen en vooral super lekker moet zijn, maar dat we onze impact op de planeet niet uit het oog moeten verliezen. Daarom bestaat ons menu uit 100% plantaardige maaltijden die stuk voor stuk super gezond zijn.

Onze filosofie

Every day our passionate kitchen team cooks from scratch using only the best ingredients from local suppliers. Our meals are plant based and made from whole foods and are free from added sugars and refined oils.

VEGAN
Plantaardig
Sustainably_Sourced
Onbewerkt
SUGAR_FREE
Geen toegevoegde suikers

Impact

We zijn ons bewust van het effect dat wij hebben op de planeet als een restaurant. Daarom doen we onze uiterste best om de meest duurzame oplossingen te vinden, zowel bij de inkoop van onze ingrediënten als de inkoop van onze verpakkingen. We doen ons best om afvalstromen te verminderen en recycle waar mogelijk. Al ons verpakkingsmateriaal is plastic vrij en composteerbaar.

Ons Verhaal

Oliver Green is ontstaan vanuit een missie om bij te dragen aan een gezondere samenleving. Onze filosofie van goed eten is voeding die bijdraagt aan jouw gezondheid, maar ook aan de gezondheid van de planeet. Met Oliver Green willen wij het gat in de markt voor gezond, lekker en duurzaam eten vullen.

Jobs

Wil jij graag ons team komen versterken? We zijn altijd op zoek naar toffe mensen die onze missie delen en graag anderen helpen hun beste leven te leiden door ons eten. Klik op de knop hieronder om naar onze carrière pagina te gaan en meer te lezen over Oliver Green als werkgever. 

Pick your location

Weesperzijde

Kinkerstraat