fbpx

We started Oliver Green in a mission to contribute to a healthier society.

Mission

Oliver Green is ontstaan vanuit een missie om bij te dragen aan een gezondere samenleving. Onze filosofie van goed eten is voeding die bijdraagt aan jouw gezondheid, maar ook aan de gezondheid van de planeet. Met Oliver Green willen wij het gat in de markt voor gezond, lekker en duurzaam eten vullen.

We want to make healthy foods easily accessible and delicious, while being mindful of the impact we have on the planet. We do that by creating innovative recipes using plant-based whole foods and sharing our passion for food to inspire the Amsterdam community to make conscious decisions.

SERVING DELICIOUS FOOD. FAST AND HEALTHY

Onze oprichters Stefan & Merel: Geobsedeerd met eten en ervan overtuigd dat gezond eten toegankelijk en lekker moet zijn, terwijl we ons bewust zijn van de impact die we hebben op de planeet.

MEET OUR FOUNDERS

Stefan

Stefan is zich altijd al bewust gezonde voeding in combinatie met sporten. Hij houdt van nieuwe experimenten, net als het veganistische dieet. Uitzoeken of hij na zware trainingen net zo goed zou kunnen herstellen als met een niet-veganistisch dieet. Het experiment resulteerde in een verandering van 180 graden van zijn dieet en zo begon hij meer te leren over de plantaardige keuken. Met zijn achtergrond als chef-kok in een grillrestaurant (yep) en de constante zoektocht naar nieuwe dingen vond hij manieren om plantaardig eten zo lekker te maken dat je vergeet wat je misschien mist. Oliver Green zou voor hem deel moeten uitmaken van de dagelijkse gezondheidsgewoonte van iedereen in de buurt.

Merel

Merel heeft altijd veel groenten, salades en fruit gegeten, dus de overstap naar een veganistisch dieet was niet zo moeilijk. Ze staat altijd klaar voor uitdagingen. 30 dagen selderijsap drinken, 10 dagen koffie overslaan, gezonde hacks in haar leven opnemen, dat is iets dat ze graag doet en deelt met haar publiek. "Uiteindelijk zouden we allemaal beter af zijn als we meer planten eten, maar het feit is dat we verwend worden met bewerkte voedingsmiddelen waardoor we vergeten waar ons voedsel vandaan komt. Met Oliver Green wil ik de stadsbewoners opnieuw verbinden en laten genieten van de rijke voedingsstoffen, smaken en effecten van voedingsmiddelen die de natuur te bieden heeft. " Voor Merel is Oliver Green een plek om energie op te doen met lekker eten en goede vibes vanaf het moment dat je binnenkomt
0
Your Cart
Your cart is empty
Calculate Shipping

order now

Select your nearest location to order now

oliver green kinkerstraat

  • sun – thur: 09:00 AM – 09:00 PM
  • fri – sat:      09:00 AM – 04:00 PM

oliver green weesperzijde

  • sun – thur: 09:00 AM – 09:00 PM
  • fri – sat:      09:00 AM – 04:00 PM